FA-cup, La liga och Serie A live stream

FA-cup, La liga och Serie A står på programmet denna späckade söndag.

Roma gästar Sampdoria i Serie A:s lunchmatch 12:30 på Canal+, Bet365 och Unibet. 15:00 sparkar Catania-Inter och Milan-Udinese igång. Matcherna live på Bet365 och Unibet. 20:40 är det dags för Napoli-Juventus. Kan Juventus lyfta sig efter förnedringen Swift Code Baring International PTE hemma mot Parma (1-4)? 20:45 på TV4sport, Bet365 och Unibet.

Manchester United-Liverpool
Vilken lottning! Giganterna möts redan i tredje omgången i FA-cupen. United är och ska vara storfavoriter, speciellt som man i princip är obesegrade under hela buy drugs online without prescription säsongen. Men cup är cup och värre skrällar än en Liverpoolseger har hänt genom åren. Det blir Kenny Daglish som leder Liverpool idag eftersom Hodgson blev sparkad igår. Hysén lyrisk.Viasat 14:30.

Leicester-Mancester City
Det andra Manchester-laget, City, spelar mot Svennis Leicester. Kan Leicester skrälla mot brottartunga City? 17:00 på Viasat.

Real Madrid-Villareal
Real hade 8-0 att gå på i veckans cupretur mot Levante. Förlorade med 2-0. Vidare är man naturligtvis men det är aldrig bra att förlora. Villareal är på väg mot kalasform. Kan man skrälla på Santiago Bernabeu? Real måste vinna för att hålla jämna steg med Barcelona som vann igår. 19:00 på Canal+ och Unibet.

Share