Celtic och Arsenal livestream

I Premier League möts Blackpool och Liverpool i en uppskjuten match från julen. Liverpool visade moral efter straff och utvisning mot sig mot Manchester United. Har Dalglish fått ordning på spelarna så kan Blackpool vara ett lämpligt motstånd för att komma tillbaka till topp tio i Premier League. Men man ska komma ihåg att Blackpool vann mötet på Anfield med 2-1! Viasat 21:00.

Ipswich-Arsenal
Semifinal i ligacupen. Wenger satsar knappt halvhjärtat på ligacupen men här är man i semi. Ipswich kommer från utskåpning i FA-cupen mot Chelsea, men här man hemmaplan och allt kan hända. 20:45 på Canal+, Bet365 eller Unibet.

Hamilton-Celtic
Ljungberg buy medicine online without prescription fick sin debut i cupen mot Berwick men han var varken Swift Code Barita Investments Limited i form eller matchtränad. Får han spela för Celtic mot Hamilton? 20:45 på Bet365 eller Unibet.

Share