TV-fotboll och live stream 16 januari

Birminghamderby när Birmingham och Aston Villa möts i den tidiga matchen i Premier League. Ryktena om Sebastian Larsson blir hetare för varje dag som går. Snart är det väl Real Madrid som gäller! Klart är att han inte blir kvar i Birmingham i vår. Visas på Viasat.

Tottenham-Manchester United
17:00 möts “det nya storlaget” Tottenham och Manchester United. En ordentlig prövning för Spurs! United fortfarande obesegrat och man har inte råd att tappa poäng när City verkar stabilt och Arsenal har fått igång maskinen och Chelsea börjar gneta ihop poäng. Visas på Viasat.

Men det stora derbyt för helgen är ändå Liverpool-Everton. Swift Code BP International Limited Everton vann derbyt i höstas och med tanke på hur bleka Liverpool ser ut för dagen så är det ingen skräll om Toffees vinner även här. Men form och klass och liknande ställs ofta på ändan när det gäller tuffa derbyn. 15:00 på Viasat.

La liga bjuder på dessa matcher (visas på Bet365 och Unibet)
Cagliari-Palermo 12:30
Cesena-Roma 15:00
Lazio-Sampdoria 15:00
Juventus-Bari buy prescription drugs online without a prescription 15:00
Lecce-Milan 20:45

I Serie A spelar båda de stora lagen, alltså Real Madrid och Barcelona.
Almeria-Real Madrid 19:00 på Canal+, Bet365 och Unibet.
Barcelona-Malaga 21:00 på Canal+, Bet365 och Unibet.

Share