Live stream fotboll

Med allt snabbare internetuppkopplingar och alltmer omfattande sändningar av fotbollsmatcher från matchens alla hörn har fotboll live stream blivit mycket populärt under de senaste åren. Med ett konto på ett spelbolag som erbjuder live stream fotboll har man alltid en match att njuta av. Givetvis kan man även spela live på matcherna medan man ser på live stream.

I dag erbjuder spelbolagen live stream fotboll på de allra flesta stora ligor, både i Europa, Sydamerika och Asien. Den engelska fotbollsligan, Premier League, har dock speciella TV-rättigheter som ger vissa TV-kanaler exklusivitet. Men, Premier League är i princip den enda liga som man inte kan se via live stream hos spelbolagen.

Med livestream på fotboll kan man njuta av målfester i holländska Eredivisie, teknisk briljans i spanska La Liga, lysande försvarsspel och spektakulära individuella prestationer i italienska Serie A, se framtidens superstjärnor i franska Ligue 1 eller kolla in hur det går i den amerikanska proffsligan Major League Soccer.

Är man intresserad av att vidga sina vyer har man alla möjligheter att göra detta hos spelbolagen. Här är bara ett axplock av de mindre kända ligorna och klubbturneringarna man kan se hos spelbolagen på nätet.

Skotska Premier League (live stream med bland andra Rangers och Celtic)
The Championship
A-League Australien
Argentinska Primera
Portugisiska Liga Sagres
Copa America
Copa Sudamerica
CONCACAF Champions League
Polska Extraklasa
Danska Superliga
Kinesisk fotboll
Japansk fotboll

Dessutom erbjuder flera spelbolag livestreaming av EM- och VM-kvalmatcher. Missa inte chansen att se de stora europeiska nationerna försöka ta sig till EM och VM.

För att se fotboll på datorn behöver man bara en skapligt snabb internetuppkoppling och ett konto hos ett spelbolag. Det är gratis att bli medlem hos ett spelbolag. Man fyller bara i några uppgifter om sig själv – namn, adress och liknande – och sedan är det bara att njuta av livefotboll av högsta klass. Notera att flera spelbolag har specialvillkor angående om man måste ha pengar på spelkontot, alternativt någon gång gjort en insättning, för att kunna se gratis stream fotboll.